FEESTDAGEN 2024
Aperitiefhapjes Terroir & ambacht
Gegrilde Artisanale boudin blanc met mosterddip € 12
Gegrild buikspek met BBQ dip € 12
Rundstartaar / Parmezaan / krakers € 16
Paté van wild en brasvarken met marmelade € 14
10 Spaanse kalfsballetjes “Albondigas” € 15
Dry aged rib eye Secreto 07 € 28
Pata Negra Iberico Bellota € 32
Diverse hippe conserven vanaf € 10 tot € 25
Aperitief kroketjes (10 stuks)
Oude parmezaan & Gruyere € 10
Crispy Bitterbal “Holstein” € 15
Garnalen € 18
Home made kroketten (per stuk)
Oude parmezaan & Gruyere € 3
Garnaalkroket luxe 42% € 7
Kalfszwezerik & Bressekip € 6
Voorgerechten koud
Carpaccio van rundsfilet “bella Italia” € 20
Rollade van gerookte zalm en kingkrab € 24
Terrine van ganzenlever € 24
Voorgerechten warm
Black tiger scampi diabolique € 23
Gegratineerde sint-jacobsvruchten “Chablis” € 25
Zeetong op Normandische wijze € 25
Soepen 1 liter
Tomaat & kalfsballetjes € 10
Pastinaak & aardpeer € 12
Bisque van kreeft & grijze garnalen € 20
Kreeftbereidingen
Belle vue / Armoricaine / Thermidor
per 100 gr – garnituur inbegrepen € 13
Vis
Gegratineerd luxe vispannetje € 30
Zeetong op Normandische wijze € 37
Tarbotfilet met champagnesaus (beperkt) € 48
Gefileerde zeetong meunière € 45
Vlees
Stoverij van varkenswangen € 28
Vol au vent van zwartpootkip “deluxe” € 28
Kalfszwezeriken à la crème (beperkt) € 48
Rundsfilet “au poivre” € 39
Wild
Stoofpotje van ree uit de Elzas € 30
Fazant “Fine Champagne” € 33
Reefilet “Grand Veneur” € 36
Pasta
Penne met kaassaus en hesp € 14
Penne Bolognaise € 14
Ravioli / truffel / Parijse champignons € 28
Inbegrepen bij de hoofdgerechten:
> Visgerechten: verse puree, gestoofde prei en champignons.
> Vlees- en wildgerechten: 5 huisgemaakte kroketten, witloof en gegratineerde schorseneren.
Desserts
Chocolademousse “Callebaut” € 8
Rijstpap “Grand-Mère” € 7
Crêpe suzette met ijs € 12
IJssouflé “Grand-Marnier” met coulis € 10
Kaasbord 5 stukken “Van Tricht Frederic” € 16
Al onze gerechten worden met eerste keus producten en ingrediënten klaargemaakt!
Brood & hoeveboter wordt meegegeven bij bestellingen als u voor- en hoofdgerecht opteert.
Bestellingen plaatsen enkel via mail:
info@saveurbrasserie.be
Uw bestelling is enkel geldig bij een bevestiging van onzentwege.
Heeft u bijkomende vragen?
Mail of bel gerust 0476 740 799
Bestellingen worden aangenomen
voor Kerst t.e.m. 19 december en voor Nieuwjaar t.e.m. 26 december.
Plaats tijdig uw bestelling
vermits we met een limiet zitten in de opslagcapaciteit.
Denk eraan:
hoe groter de diversiteit van uw bestelling, des te langer u in de keuken staat.
TIJDSTIP VAN AFHALING
Dinsdag 24 december van 11 tot 15 uur
Woensdag 25 december van 10 tot 12 uur
Dinsdag 31 december van 11 tot 15 uur
Woensdag 1 januari van 10 tot 12 uur
Cadeaubonnen
Reserveer ze tijdig om lange wachttijden te vermijden !
Voor meer info bel gerust!
Recente reacties