APERO BITES
Ambachtelijke mergueze ‘Chipotle’ van de grill € 14
Boudin blanc met woestyne mosterd € 14
Traag gegaard buikspek Texas style € 14
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado” € 35
CANNED STUFF
Sardines millésimées € 16
Sardines in pikante tomatensaus € 15
Anshoas Sanfilippo € 35
Anshoas “Don Bocarte” € 25
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketten volgens oud recept € 25
Kroketjes van oude parmesaan € 20
Franse St jacobsvruchten “Alba style” € 35
Carpaccio van Simmenthaler rund klassiek of extravaganza € 28/€ 38
Ravioli /eekhoorntjesbrood /verse truffel € 28
Kaviaar “saveur” € 35 /€ 80
Gebakken ganzenlever € 35
Paté van wild royal “atelier saveur” € 25
HOOFDGERECHTEN VIS
Zeetong “meunière” met verse tartaar € 45
Rug van Ijslandse kabeljauw “herfst” € 42
HOOFDGERECHTEN VLEES
Rundsfilet au poivre “escoffier” € 45
Rib eye “Carima Rare” by De Laet € 45
Franse reefilet “Schwarzwald” € 45
Filet van Polderhaas “Harlekijn” € 45
MENU SAVEUR
Franse st jacobsvrucht
truffel /OG kristal /schorseneer /Black Angus 24u
of
Paté van wild & ganzenlever “royal” “atelier Saveur”
••••
Reefilet uit het Zwarte woud “Fine Champagne”
witloof /knolselder /homemade kroketten /boschampignons
of
Rug van Ijslandse kabeljauw “Möet Chandon”
mostaard Wostyn /savooi /spek /beurre blanc
••••
Tarte tatin “Goudreinet”
calvados /winterspecerijen
of
Assortiment kaas “Van Tricht”
€ 67 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.
Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen wordt enkel het menu geserveerd en vragen wij een voorschot van 150€ te storten op
BE69 7350 5107 9578
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.