Selecteer een pagina

(aan te passen) Menu

APERO BITES


Boudin blanc met woestyne mosterd
Traag gegaard buikspek Texas style
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado”

CANNED STUFF

Sardines millésimées
Sardines in pikante tomatensaus
Anshoas Sanfilippo

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten volgens oud recept
Carpaccio van rundsfilet “Westvlaams roodbont”
Mosseltjes op Thaise wijze
Salade met gebakken ganzenlever
Salade met Goudmerkmosselen & buikspek
Gegratineerde Goudmerkmosselen
Cocktail van handgepelde grijze garnalen
Tataki van tonijn “My style”

HOOFDGERECHTEN


Rundsfilet au poivre “escoffier”
Zeetong “meunière”
Goudmerkmosselen witte wijn
Tonijn op Provencaalse wijze
Bouillabaise met toast en rouille
Steak tartaar “klassiek”

!!! Rib eye dry aged of cote à l’os (De Laet-Van Haver) volgens aanvoer !!!
Grote langoustines “al forno” 45€ /65€


MENU SAVEUR

Koteletjes cvan gerookte zalm “Bawykov” klassiek
mierikswortel /Cévenne ui /Amalfi citroen
of
Carpaccio van Holstein “decadent”

••••

Dry aged shortrib “Chianina”
Moespom à la Toscana /Sangiovese /melanzane alla parmigiana
of
Marinière van de Noordzee
Italiaanse saffraan /Noilly prat /venkel

••••

Vers gedraaid vanille ijs met rood fruit of warme Callebaut 811


€ 69 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.


Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen vragen wij een voorschot te storten van 250€ op rek nr BE69 7350 5107 9578 !
Vanaf 5 personen wordt enkel het menu geserveerd.
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.