Selecteer een pagina

(aan te passen) Menu

APERO BITES

Ambachtelijke mergueze ‘Chipotle’ van de grill € 12
Boudin blanc met woestyne mosterd € 12
Traag gegaard buikspek Texas style € 12
Sardines millésimées € 15
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado” € 32

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten volgens oud recept € 23
Kroketjes van oude parmesaan 18
Salade pata negra & burrata € 29
Gegratineerde goudmerkmosselen € 24
Scampi diabolique “Black tiger” € 24
Huzarensalade met Schotse langoustines € 39
Gerookt zalmhaasje klassiek € 27
Ravioli /Parijse champignon /verse truffel € 24


HOOFDGERECHTEN VIS

Zeetong “meunière” met verse tartaar € 45
Tomaat met handgepelde garnalen € 42
Cassoulette mossel /gamba /St jacobsvrucht € 45
Goudmerkmosselen natuur 1.2kg € 39
Orechiette Zeelandaise by saveur € 50
( Langoustine /St jacobsvr /mossel /gamba /grijze garnalen /black tiger)


HOOFDGERECHTEN VLEES

Rundsfilet West-Vlaams roodbont € 45
Tagliata “scottona Piemontese” € 42
Rib eye Holstein € 45
Suprême van zwartpootkip & zwezerik € 45




MENU SAVEUR

Salade Liégoise “secreto 07”
ganzelever terrine /boontjes /spek /oude parmesaan /Marigold ei

of

Taartje van handgepelde grijze garnalen met Mexicaanse guacamole
gerookt zalmhaasje op z’n Grieks

••••

Rib eye Carima “rare”
sucrine /trostomaat /béarnaise /frietjes in ossewit

of

Cassoulette “Saveur”
Goudmerkmossel /gamba /scampi /St jacobsvrucht

••••

Gekarameliseerde vliegananas /Madagascar vanille /vers gedraaid kokos-ijs

of

Irisch coffee

65 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.


Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen wordt enkel het menu geserveerd en vragen wij een voorschot van 150€ te storten op
BE69 7350 5107 9578
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.