Menukaart
APERO BITES
Boudin blanc met woestyne mosterd € 14
Traag gegaard buikspek Texas style € 14
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado” € 35
CANNED STUFF
Sardines millésimées € 16
Sardines in pikante tomatensaus € 15
Anshoas Sanfilippo € 35
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketten volgens oud recept € 25
Franse St jacobsvruchten “Saveur” € 35
Carpaccio klassiek € 28
Carpaccio décadent € 35
Ravioli wintertruffel € 29
Kroketjes van kalfszwezerik € 25
HOOFDGERECHTEN
Zeetong “meunière” met verse tartaar € 45
Noorse skrei Royal € 42
Rundsfilet au poivre “escoffier” € 45
Lamskroon op Griekse wijze € 45
Caramele di osso bucco met truffel € 42
Dry aged rib eye “Mazura Sublime” € 50
MENU SAVEUR
Rundscarpaccio van Holstein Friesian Décadent
of
Franse St Jacobsvruchten /boudin noir /knolselder /poepgelei
••••
Filet Rossini “Simmenthal de Bavière”
duxelle van Parijse champignons & gratin dauphinois
of
Skrei “Royal”
gepocheerd Marigold ei /champagnemousseline /handgepelde garnalen
••••
De zoete zonde
of
Assortiment kaas “Van Tricht”
€ 67 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.
Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 5 personen wordt enkel het menu geserveerd.
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.