Selecteer een pagina

Menukaart

APERO BITES

Ambachtelijke mergueze ‘Chipotle’ van de grill € 12
Boudin blanc met woestyne mosterd € 12
Traag gegaard buikspek Texas style € 12
Sardines millésimées € 15
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado” € 32

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten volgens oud recept € 23
Kroketjes van oude parmesaan 18
Salade secreto 07 & terrine van ganzelever € 29
Gegratineerde goudmerkmosselen € 24
Deense langoustines /boudin blanc /prei € 39
Carpaccio van Simmenthaler rund klassiek of extravaganza € 28/€ 38
Ravioli /Parijse champignon /verse truffel € 24


HOOFDGERECHTEN VIS

Zeetong “meunière” met verse tartaar € 45
Koningskabeljauw “marinière” € 42
Linguini al tartufo € 28/€ 38


HOOFDGERECHTEN VLEES
Rundsfilet West-Vlaams roodbont € 45
Tagliata “scottona Piemontese” € 42
Rib eye Holstein € 45
Suprême van zwartpootkip & zwezerik € 45




MENU SAVEUR

Deense langoustine
ravioli /akkerzwam /herfsttruffel /OG kristal

of

Torchon van ganzenlever
calvados /vijgenchutney /notenflûte

••••

Dry aged côte à l’os “Holstein”
gegratineerde jonge bloemkool /puree aligot /barolo

of

Koningskabeljauw “Fjorden van Romsdal”
madras curry /goudmerkmossel /St jacobsvrucht

••••

Poire Belle Hélène
Doyenné du Comice /gekristaleerde Bourbon vanille de Madagascar /amandel

of

Irisch coffee

65 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.


Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen wordt enkel het menu geserveerd en vragen wij een voorschot van 150€ te storten op
BE69 7350 5107 9578
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.