Menukaart
APERO BITES
Boudin blanc met woestyne mosterd
Traag gegaard buikspek Texas style
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado”
CANNED STUFF
Sardines millésimées
Sardines in pikante tomatensaus
Anshoas Sanfilippo
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketten volgens oud recept
Homemade kroketten van parmezaan
hoppescheuten klassiek
Schotse langoustines “Saveur”
Asperges AA /gerookte zalm /mousseline
Asperges AA op z’n vlaams
Asperges AA /ambachtelijke ham /bieslook
Asperges AA /buikspek /gepocheerd ei
Carpaccio van rundsfilet “Westvlaams roodbont”
HOOFDGERECHTEN
Kalfszwezeriken clamart
Rundsfilet au poivre “escoffier”
Rib eye Holstein dry aged by Luc De Laet
Tartaar van rund op Italiaanse wijze
Tarbot “2025”
Zeetong “meunière”
Asperges AAA decadent
MENU SAVEUR
Slaatje met Iberische ham & kroketje van Bressekip
of
Asperges AA /gerookte zalm /gepocheerd Marigold ei /mousseline
••••
Lamsfilet “Texel”
piperade /beans & bacon /tuinboon
of
Tarbot “Nantua”
Zuiderse groentjes & groene asperge Stéphane Longlune
••••
De zoete zonde
of
Assortiment kaas x4 “Van Tricht”
€ 68 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.
Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 5 personen wordt enkel het menu geserveerd.
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.