Selecteer een pagina

Menukaart

APERO BITES

Ambachtelijke mergueze ‘Chipotle’ van de grill € 12
Boudin blanc met woestyne mosterd € 12
Traag gegaard buikspek Texas style € 12
Sardines millésimées € 15
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado” € 32
Secreto 07 Rubia by De Laet € 29

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten volgens oud recept € 23
Kroketjes van oude parmesaan € 18
Zeeuwse mosselen op z’n Thaïs € 25
King krab met kruidenboter € 45
Burrata /tomaat /basilicumpesto € 24
Cocktail van handgepelde Noordzee garnalen € 32
Kreeft /ravioli /burrata /limoen /tomaat € 29
Hollandse nieuwe maatjes € 21


HOOFDGERECHTEN VIS

Zeetong “meunière” met verse tartaar € 45
Tomaat met handgepelde garnalen € 42
Fijne ravioli /babykreeft /burrata /limoen /kruidige tomatenfondue € 45




HOOFDGERECHTEN VLEES
Rib-eye Carima by Luc De Laet € 45
Rundsfilet West-Vlaams roodbont € 45
Paardenfilet “De Nil” € 39
Steak tartaar klassiek € 32
Steak tartaar op zi’n Italiaans € 32




MENU SAVEUR

Pata negra & Wagyu
krokant slaatje /oude parmesaan /balsamico /burrata

of

Fijne ravioli /babykreeft /burrata /limoen /kruidige tomatenfondue

••••

Chateau briand “Simmenthal”
Provençaalse groenten /kruidige tomaat al forno /dragon

of

Gebakken Noordzeetong “meunière”
grootmoeders slaatje /frietjes in ossewit /homemade tartaar

••••

Gemarineerde rode vruchten met sorbet van bloedsinaasappel

of

Kaas assortiment by Van Tricht

65 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.


Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen wordt enkel het menu geserveerd en vragen wij een voorschot van 150€ te storten op
BE69 7350 5107 9578
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.