Selecteer een pagina

Menukaart

APERO BITES


Boudin blanc met woestyne mosterd
Traag gegaard buikspek Texas style
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado”

CANNED STUFF

Sardines millésimées
Sardines in pikante tomatensaus
Anshoas Sanfilippo

VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten volgens oud recept
Homemade kroketten van parmezaan
Schotse langoustines “Saveur”
Asperges AA /gerookte zalm /mousseline
Asperges AA /ambachtelijke ham /bieslook
Carpaccio van rundsfilet “Westvlaams roodbont”
Salade met Iberische ham & kroketje van Bressekip

HOOFDGERECHTEN

Chateau briand Blanc Blue Belge
Rundsfilet au poivre “escoffier”
Rib eye Holstein dry aged by Luc De Laet
Lamsfilet Provencaals
Tarbot “2025”
Zeetong “meunière”
Asperges AAA decadent


MENU SAVEUR

Slaatje met Iberische ham & kroketje van Bressekip
of
Asperges AA /gerookte zalm /gepocheerd Marigold ei /mousseline

••••

Lamsfilet “Texel”
piperade /beans & bacon /tuinboon
of
Tarbot “Nantua”
Zuiderse groentjes & groene asperge Stéphane Longlune

••••

De zoete zonde
of
Assortiment kaas x4 “Van Tricht”


€ 69 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.


Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen vragen wij een voorschot te storten van 250€ op rek nr BE69 7350 5107 9578 !
Vanaf 5 personen wordt enkel het menu geserveerd.
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.