Menukaart
APERO BITES
Boudin blanc met woestyne mosterd
Traag gegaard buikspek Texas style
Pata negra Ibérico Bellota “maldonado”
CANNED STUFF
Sardines millésimées
Sardines in pikante tomatensaus
Anshoas Sanfilippo
VOORGERECHTEN
Garnaalkroketten volgens oud recept
Noorse st jacobsvruchten “het veld”
Schotse langoustines Ostendaise
Paté van everzwijn en hert “royal”
Terrine van ganzenlever
Bisque van Noordzeekreeft “saveur”
Pasta truffel
Pasta Noordzeekreeft
Pasta king krab
HOOFDGERECHTEN
Rundsfilet au poivre “escoffier”
Zeetong “meunière”
Reefilet “Grand veneur”
Polderhaas “harlekijn”
Wilde tarbot vs king krab
Bouchee à la reine “royal”
MENU SAVEUR
! Op zaterdagavond wordt enkel het menu geserveerd !
Sint Jacobsvruchten “Dieppe”
schorseneer /herfsttruffel /parmesaan /hert 24u
of
Paté van polder wild & ganzenlever
••••
Ree uit het zwarte woud “Harlekijn”
witloof /knolselder /akkerzwam /kroket
of
Gefileerde zeetong “saveur”
savooikool /spek /grijze garnalen
••••
Limburgse appel “my way”
of
Kaas by Van Tricht
€ 69 p.p. excl. dranken
Menu wordt enkel geserveerd voor de hele tafel.
Gelieve allergiën op voorhand door te geven aub.
Vanaf 6 personen vragen wij een voorschot te storten van 250€ op rek nr BE69 7350 5107 9578 !
Vanaf 5 personen wordt enkel het menu geserveerd.
Wij vragen om in het weekend (vrijdag,zaterdag en zondag) voor-en hoofdgerecht of het menu te nemen aangezien wij steeds een volle beperkte bezetting hebben.
Laatste consumatie wordt geserveerd om 23u zodat wij kunnen afsluiten om 23u30 zodat wij terug fris aan de volgende dag kunnen beginnen.