TRAITEUR

Aperitiefhapjes Terroir & ambacht

Gegrilde Artisanale boudin blanc met mosterddip € 12
Gegrild buikspek met BBQ dip € 12
Paté van wild en brasvarken met marmelade € 12
Gegrilde merguez worstjes “les veritables” € 15
10 Spaanse kalfsballetjes “Albondigas” € 16
Dry aged rib eye Secreto 07 € 29
Pata Negra Iberico Bellota € 35
Rundstartaar op Italiaanse wijze met krakers € 16

Aperitief kroketjes (10 stuks)

Oude parmezaan & Gruyere € 12
Crispy Bitterbal “Holstein” € 15
Garnalen € 18

Home made kroketten (per stuk)

Oude parmezaan & Gruyere € 4
Garnaalkroket luxe 42% € 7
Kalfszwezerik & Bressekip € 7

Voorgerechten koud

Carpaccio van rundsfilet “bella Italia” € 25
Rollade van gerookte zalm en kingkrab € 25
Terrine van ganzenlever € 28

Voorgerechten warm

Black tiger scampi diabolique € 23
Gegratineerde sint-jacobsvruchten “Chablis” € 25
Zeetong op Normandische wijze € 25

Soepen 1 liter

Tomaat & kalfsballetjes € 11
Pastinaak & aardpeer € 12
Bisque van kreeft & grijze garnalen € 20

Kreeftbereidingen

Keuze uit: Belle vue / Armoricaine / Thermidor
per 100 gr – garnituur inbegrepen € 13

Vis

Gegratineerd luxe vispannetje € 32
Zeetong op Normandische wijze € 39
Tarbotfilet met champagnesaus (beperkt) € 55
Gefileerde zeetong meunière (500g) € 50

Vlees

Stoverij van varkenswangen € 28
Vol au vent van zwartpootkip “deluxe” € 30
Kalfszwezeriken à la crème (beperkt) € 55
Rundsfilet “au poivre” € 42

Wild

Stoofpotje van ree uit de Elzas € 32
Fazant “Fine Champagne” € 35
Reefilet “Grand Veneur” € 39

Menu Saveur

Boudin blanc / buikspek / merguez € 75
Gegratineerde sint-jacobsvruchten “Chablis”
Bisque van kreeft & grijze garnalen
Reefilet “Grand Veneur”
IJssouflé “Grand-Marnier”

GOED OM WETEN! Inbegrepen bij de hoofdgerechten:
> Visgerechten: verse puree, gestoofde prei en champignons.
> Vlees- en wildgerechten: 5 huisgemaakte kroketten, witloof en gegratineerde schorseneren.

Desserts

Chocolademousse “Callebaut” € 8
Rijstpap “Grand-Mère” € 7
Crêpe suzette met ijs € 14
IJssouflé “Grand-Marnier” met coulis € 12
Kaasbord 5 stukken “Van Tricht Frederic” € 16

Al onze gerechten worden met eerste keus producten en ingrediënten klaargemaakt!
Brood & hoeveboter wordt meegegeven bij bestellingen als u voor- en hoofdgerecht opteert.

Bestellingen plaatsen enkel via mail:
info@saveurbrasserie.be

Uw bestelling is enkel geldig bij een bevestiging van onzentwege.
Heeft u bijkomende vragen?
Mail of bel gerust 0476 740 799

Bestellingen worden aangenomen
Voor Kerst tot 19 december en voor Nieuwjaar tot 26 december.

Plaats tijdig uw bestelling
Vermits we met een limiet zitten in de opslagcapaciteit.

Denk eraan:
Hoe groter de diversiteit van uw bestelling, des te langer u in de keuken staat.

TIJDSTIP VAN AFHALING
Woensdag 24 december van 11 tot 15 uur
Donderdag 25 december van 10 tot 12 uur
Woensdag 31 december van 11 tot 15 uur
Donderdag 1 januari van 10 tot 12 uur

Cadeaubonnen

Reserveer ze tijdig om lange wachttijden te vermijden !
Voor meer info bel gerust!